NL | ES | CAT | EN

Spoedvertaling in of uit het Spaans, Nederlands of Catalaans |Uw vertaling geleverd binnen 24 uur

Officieel erkende beëdigd vertaler Spaans e.Villegas, beëdigde, officiële, juridische en gespecialiseerde vertalingen in en uit het Spaans, Nederlands en Catalaans

[Nederlands ↔ Spaans ↔ Nederlands ]
[Nederlands ↔  Catalaans ↔ Nederlands ]

[e.Villegas ervaren native tolk en beëdigd juridisch vertaler Spaans, Nederlands en Catalaans. Beëdigd door de rechtbank van Utrecht en opgenomen in het Rbtv (Register beëdigde tolken en vertalers) onder nummer: 4857] e.Villegas is ook aangesloten bij de beroepsorganisatie:Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers (www.ngtv.nl)

 

Altijd bereikbaar, 24 uur x 7 dagen voor al uw spoedvertaling in of uit het Spaans, Nederlands of  Catalaans, ervaren en gekwalificeerde beedigd vertaler Rbtv ingeschreven

HEEFT U MET SPOED DE VERTALING (OOK EEN BEËDIGDE VERTALING) VAN EEN DOCUMENT IN OF UIT HET SPAANS OF CATALAANS NODIG?

Op werkdagen zullen wij zorgen dat uw spoed vertaling van een juridische document of een commerciële tekst vanuit of naar het Spaans, Nederlands of Catalaans binnen enkele uren voor u klaar ligt.

Bij een spoedvertaling kunt u dezelfde diensten en kwaliteit van ons verwachten als u bij ons gewend bent. Wij staan 24/7 paraat voor onze klanten, dus ook voor een spoedvertaling kunt u op ons rekenen. Wij verzorgen regelmatig spoedvertalingen, in de praktijk is bij elke vertaalwerk bijna altijd haast gebonden. Wij zullen u geen extra toeslag voor de spoed vertalingen rekenen indien wij deze op werkdagen voor 18:00 uur kunnen uitvoeren. Wij zullen ervoor zorgen dat de vertaling voor de deadline voor u klaart ligt.
Alleen voor de spoedvertalingen die op werkdagen na 18:00 uur of in de weekend uitgevoerd moeten worden zullen wij een nacht/weekend toeslag toepassen.

U kunt de spoedvertaling van uw documenten zelf ophalen of wij kunnen tegen betaling een koerier service inschakelen om de vertaling snel en veilig bij u te laten bezorgen.

- Spaans en Catalaans vertaling
tarieven variëren van 0,14 tot 0,17 EUR
- Beëdigde vertalingen
tarieven variëren van 0,10 tot 0,20 EUR

Vertaling van aktes met en zonder legalisatie, verklaringen, diploma's, juridische documenten en commerciële teksten, vanuit en naar het Spaans en het Catalaans:

- 1 pagina vanaf EUR; 65,00*

- 2 pagina's of meer vanaf EUR; 45,00* per pagina

- Bij en spoedvertaling (na 18:00 uur of in het weekend) wordt een toeslag van een 20% tot een 40% berekend.

Minimumtarief
EUR 65,00 *
*(Deze tarieven zijn van toepassing op vertalingen Nederlands-Spaans en Spaans-Nederlands met een levertijd van 3-5 werkdagen).

*(Prijzen in euro's. 21% btw niet inbegrepen).

*(Wij behandelen uw documenten strikt vertrouwelijk).

Extra kopieën van uw vertalingen en verzending:

Van ons krijgt u altijd een digitale kopie van de vertaling, als PDF bestand, vooraf, zonder kosten, op deze wijze kunt u zelf de kwaliteit van de vertaling controleren. U kunt ook een extra kopie van de vertaalde documenten krijgen, als reserve kopie bijvoorbeeld, de kosten van een extra kopie zullen vanaf EUR 30,- per document bedragen.

In gevallen van spoed kan de vertaling met de handtekening en stempel van de beedigd vertaler en apostille vooraf ingescand worden. Het scannen van de documenten zal EUR 40,- per document bedragen. De verzending van al uw vertaalwerk is binnen Nederland kosteloos.

 

(Alle teksten en vertalingen worden zorgvuldig nagekeken, indien nodig door onze in-house jurist)

WILT U EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE VOOR UW VERTALING AANVRAGEN? WIJ HELPEN U GRAAG. BINNEN 1 UUR ONTVANGT U ONZE OFFERTE. WIJ BEHANDELEN ALLE INFORMATIE EN UW DOCUMENTEN ALTIJD STRIKT VERTROUWELIJK


snel uw offerte

[Wij kunnen ook officiële en beëdigde documenten met spoed vertalen]


Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

+31(0) 30 232 24 46   +    31(0)610 014 264 [dagelijks bereikbaar ook in het weekend]

info@elviravillegas.nl [24 uur per dag te gebruiken]

bel onscorreo electrónicoinicio-homepagetarieven vertalenGeregistreerd docent Spaans“Lid van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers”

Deze diensten bieden wij u ook aan:

[Uw vertaling met spoed geleverd.Spoedvertalingen ook beëdigd binnen 24 uur]

Beëdigde vertalingen vanuit en naar het Spaans en het Nederlands
Wij zijn gespecialiseerd in
Taaldiensten
Bekijk ook
 


Meer weten?

+(0)30 2322446   |   + (0)6 100 14 264 of info@elviravillegas.nl

inicio-home mapa

e. Villegas is gevestigd in de binnenstad van Utrecht. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze en/of vraag vrijblijvend een offerte aan.

e-mail: info@elviravillegas.nl

Telefoon +31 (0)30 232 24 46 - +31 (0) 6 100 14 264

Kantoortijden:
maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur

Wilt u langskomen, belt u dan eerst even om een afspraak te maken.

Keukenstraat, 17 - 3512 NE UTRECHT (Nederland). Voor het plannen van een route, verwijzen wij u ook graag naar: Google-maps

Google+

Skype: evillegasselma

Linkedin

Twitter

Bedrijfsgegevens: E.Villegas is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Utrecht onder het KVK-NUMMER 30266319 en BTW-IDENTIFICATIENUMMER:id: NL002187263B80 - (VAT validation)

vvin lid

[ E.Villegas vertaalbureau is lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland VViN en de European Union of Associations of Translation Companies EUATC ]