24/7 bereikbaar

E-mail  + 31 30 232 2446 | +31(0)610 014 264

 

Juridisch vertaalbureu gepecialiseerd in Spaans| kwaliteit | betaalbaar

(Sinds 1996) Spaans Juridisch Vertaalbureau e.Villegas | beëdigde, officiële, financiële en gespecialiseerde vertalingen in en uit het Spaans, Nederlands en Catalaans

[Nederlands ↔ Spaans ↔ Nederlands ]
[Nederlands ↔  Catalaans ↔ Nederlands ]

[e.Villegas ervaren native tolk en beëdigd juridisch vertaler Spaans, Nederlands en Catalaans. Beëdigd door de rechtbank van Utrecht en opgenomen in het Rbtv (Register beëdigde tolken en vertalers) onder nummer: 4857]

[sinds 1996]

Wij bieden rechtstreeks kwalitatief hoogwaardige dienstverlening tegen eerlijke en redelijke tarieven, u betaalt geen bemiddelingskosten. Wij leveren zowel beëdigde vertalingen als niet beëdigde vertalingen naar het Spaans, Nederlands en Catalaans.

 

Beëdigde vertalingen naar het Spaans en Nederlands: welke officiële documenten kunnen wij voor u vertalen?

Notariële akten, gerechtelijke documenten, contracten, diploma's, registerstukken en andere zakelijke en officiële overeenkomsten, zoals volmachten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingsovereenkomsten, koopovereenkomsten, uittreksels uit het bevolkingsregister en Kamer van Koophandel, vonnissen, statuten, testamenten, geboorteaktes, overlijdensaktes, huwelijksaktes, ongehuwd verklaringen, Verklaringen Omtrent Gedrag of een bewijs van Nederlanderschap.

 

Commerciële, medische, technische en gespecialiseerde vertalingen van documenten in en vanuit het Spaans, Catalaans en Nederlands: welke documenten kunnen wij voor u vertalen?

Technische en commerciële vertalingen uit het Nederlands in het Spaans of het Catalaans, van artikelen voor kranten en tijdschriften, websites, brochures, zakelijke correspondentie, productspecificaties en technische handleidingen.

(Alle teksten en vertalingen worden zorgvuldig nagekeken, indien nodig door onze in-house jurist.)

Vertaalopdracht

 

Orders
Prijs
EUR

[Van het Nederlands of het Engels naar het Spaans of Catalaans]

Voor uw eerste vertaalopdracht ontvangt u een korting van 10% op onze tarieven

Nieuwe orders, meer dan 500 woorden 10 % korting
per woord
0,13

[Vanuit of naar het Nederlands, Spaans en Catalaans]

Verdere vertaalopdrachten

500 - 2000 woorden
per woord
0,13
 
2000 - 4000 woorden
per woord
0,12
 
4000 - 12.000 woorden en meer
per woord
0,10

[Vanuit of naar het Nederlands en Spaans]

Beëdigde vertalingen

[Spaans - Nederlands - Spaans] vanaf
per woord
0,13

Minimumtarief voor kleine opdrachten, bijvoorbeeld uittreksels uit de registers van de burgerlijke stand: een geboorteakte, huwelijksakte, overlijdensakte of een ongehuwdverklaring van een pagina: EUR 65,00*.

*(Prijzen in euro's. 21% btw niet inbegrepen).

*(Wij behandelen uw documenten strikt vertrouwelijk).

*(Deze tarieven zijn van toepassing op vertalingen Nederlands-Spaans en Spaans-Nederlands met een levertijd van 1-3 werkdagen)

 
 

De levertijd van uw vertaling

De levertijd voor vertalingen tot 2000 woorden is meestal één werkdag. Bij grotere opdrachten komt er per elke 2000 woorden een dag bij. De vertaling van officiële documenten zal meer tijd per woord vragen dan de vertaling van eenvoudige teksten.
Na overleg met de cliënt zullen wij in sommige gevallen bij teksten met bepaalde moeilijkheidsgraad een bepaalde toeslag rekenen.

Extra kopieën van uw vertalingen en verzending

Van ons krijgt u altijd een digitale kopie van de vertaling, als PDF bestand, vooraf, zonder kosten, op deze wijze kunt u zelf de kwaliteit van de vertaling controleren. U kunt ook een extra kopie van de vertaalde documenten krijgen, als reserve kopie bijvoorbeeld, de kosten van een extra kopie zullen vanaf EUR 30,- per document bedragen.

In gevallen van spoed kan de vertaling met de handtekening en stempel van de beëdigd vertaler en apostille vooraf ingescand worden. Het scannen van de documenten zal EUR 40,- per document bedragen. De verzending van al uw vertaalwerk is binnen Nederland kosteloos.

 

Legalisatie en apostille van de rechtbank

Als u de beëdigde vertaling van een document in de Spaanse taal in het buitenland wilt gaan gebruiken, dient de handtekening van de beëdigde vertaler gelegaliseerd te worden door een Nederlandse rechtbank. De gescande handtekening van alle beëdigde vertalers in Nederland is gedigitaliseerd en de legalisatie van de handtekening van de vertaler (apostille) kan in alle rechtbanken in Nederland gebeuren.

Als u de vertaling van een apostille moet voorzien, kunnen wij naar de rechtbank gaan en dit voor u regelen. De kosten bedragen EUR 40,- per document. U kunt uiteraard ook zelf met onze beëdigde vertaling terecht bij de balie van elke willekeurige rechtbank in Nederland. Beëdigde vertalingen en apostille (hier vindt u meer informatie omtrent een apostille).

 

100 % tevredenheidsgarantie

Wij zullen er alles aan doen om u als klant tevreden te stellen. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over de geleverde vertaling, dan zullen wij de vertaalde tekst kosteloos voor u corrigeren of aanpassen binnen een periode van 30 dagen na de leveringsdatum.

Tot slot, nogmaals de levertijd, reserve kopieën en apostille voor u op een rijtje:

Beschrijving
 
De levertijd van uw vertaling
tot 2000 woorden
één dag
 
Extra kopieën
digitale kopie - PDF bestand
gratis
 
Extra kopieën
hard copy per document
vanaf
20,00 EUR
Extra kopieën
gescande kopie per document
vanaf
40,00 EUR
Verzendkosten
altijd kosteloos binnen Nederland
Legalisatie of apostille van de rechtbank
 
40,00 EUR

WILT U EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE VOOR UW VERTALING AANVRAGEN? WIJ HELPEN U GRAAG. BINNEN 1 UUR ONTVANGT U ONZE OFFERTE. WIJ BEHANDELEN ALLE INFORMATIE EN UW DOCUMENTEN ALTIJD STRIKT VERTROUWELIJK


snel uw offerte

[Wij kunnen ook officiële en beëdigde documenten met spoed vertalen]

 

U kunt ook een extra kopie van de vertaalde documenten krijgen, als reserve kopie bijvoorbeeld, de kosten van een extra kopie zullen vanaf EUR 30,- per document bedragen.


Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen?

+31(0) 30 232 24 46   +    31(0)610 014 264 [dagelijks bereikbaar ook in het weekend]

info@elviravillegas.nl [24 uur per dag te gebruiken]

bel onscorreo electrónicoinicio-homepagetarieven vertalenGeregistreerd docent Spaans“Lid van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers”

Deze diensten bieden wij u ook aan:

[Uw vertaling met spoed geleverd.Spoedvertalingen ook beëdigd binnen 24 uur]

Beëdigde vertalingen vanuit en naar het Spaans en het Nederlands
Wij zijn gespecialiseerd in
Taaldiensten
Bekijk ook


Meer weten?

+(0)30 2322446   |   + (0)6 100 14 264 of info@elviravillegas.nl

inicio-home mapa

e. Villegas is gevestigd in de binnenstad van Utrecht. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze en/of vraag vrijblijvend een offerte aan.

e-mail: info@elviravillegas.nl

Telefoon +31 (0)30 232 24 46 - +31 (0) 6 100 14 264

Kantoortijden:
maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur

Wilt u langskomen, belt u dan eerst even om een afspraak te maken.

Keukenstraat, 17 - 3512 NE UTRECHT (Nederland). Voor het plannen van een route, verwijzen wij u ook graag naar: Google-maps

Google+

Skype: evillegasselma

Linkedin

Twitter

Bedrijfsgegevens: E.Villegas is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Utrecht onder het KVK-NUMMER 30266319 en BTW-IDENTIFICATIENUMME:id: NL002187263B80 - (VAT validation)

vvin lid

[ E.Villegas vertaalbureau is lid van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland VViN en de European Union of Associations of Translation Companies EUATC ]